Lexebacken AB

Hallands län

Information

556733-8867 är organisationsnummer för företaget Lexebacken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lexebacken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Lexebacken AB finns i.

Lexebacken AB har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lexebacken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Lexebacken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lexebacken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lexebacken AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5350710 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska äga, förvalta och bygga fastigheter, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lexebacken AB och det är Larsson, Philip Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Diana Kirilova som är född 1959 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,