Protendo AB

Hallands län

Information

Protendo AB är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Protendo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wellenstam, Stefan Eugen som är född 1958 och har titeln VD, Wellenstam, Stefan Eugen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wellenstam, Ingrid Anna-Lisa som är född 1959 och har titeln Suppleant, Strömberg, Stig Bo Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Protendo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Protendo AB på telefon 070-3425350.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, processer, arbetssätt och IT-system. Verksamheten avser även förvaltning av fast egendom samt finansiella placeringar.

Idag är Protendo AB av bolagstypen Aktiebolag.

Protendo AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Protendo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och Protendo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Protendo AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Protendo AB har 556740-8710 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.