EuroComTech AB

Hallands län

Information

EuroComTech AB är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som EuroComTech AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EuroComTech AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-11.

EuroComTech AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-11-30. Men sedan 2008-01-11 så har EuroComTech AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Habäckebrostigen 2, 429 41, Särö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EuroComTech AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8895381.

Kungsbacka arbetar för att bolag som EuroComTech AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EuroComTech AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med begagnat telefonmaterial såsom telefonväxlar, kablar etc, rekonditionering av detsamma samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EuroComTech AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EuroComTech AB och det är följande personer, Larsson, Tomas Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulla Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EuroComTech AB är 556744-8468.