Sender public relations

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Sender public relations är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sender public relations är ett av dem. Statusen för Sender public relations är att Bolaget är aktivt.

Sender public relations är ett Enskild firma och skapades 2000-07-28. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sender public relations ska trivas.

Sender public relations är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultation inom PR och reklam.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sender public relations är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Sender public relations och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Sender public relations så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7750570.

.

De som är på något sätt har med Sender public relations är Öhman, Eva Elisabet som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sender public relations har 560415-XXXX som sitt organisationsnummer.