Onsala tvätten

Hallands län

Information

570125-XXXX är organisationsnummer för företaget Onsala tvätten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Onsala tvätten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Onsala tvätten finns i.

Onsala tvätten har varit registrerat sedan 2003-10-24 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Onsala tvätten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

Onsala tvätten är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Onsala tvätten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Onsala tvätten så kan ni göra det på telefon genom 0300-25298 eller genom brev på följande adress:

Tvätteri med huvudsaklig inriktning på mattor.

Det finns olika personer som har en koppling med Onsala tvätten och det är Vilhjalmsdottir, Bara Bryndis som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,