Svenska Selltrain

Hallands län

Information

Svenska Selltrain hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Svenska Selltrain finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Svenska Selltrain tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Svenska Selltrain har haft sedan 2006-02-15. Svenska Selltrain har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Selltrain så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7885756.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Svenska Selltrain har idag 570727-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svenska Selltrain

Hjälpa säljorganisationer och företag med att rekrytera lämplig personal, utbilda och utveckla säljnare och säljledare samt därmed förenlig verksamhetet.

I Svenska Selltrain så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brittberg, Hans Mikael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .