KBA massage & rehab.

Hallands län

Information

KBA massage & rehab. är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som KBA massage & rehab. finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KBA massage & rehab. är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-02-19.

KBA massage & rehab. som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-01-13. Men sedan 2004-02-19 så har KBA massage & rehab. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KBA massage & rehab. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-18826.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som KBA massage & rehab. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KBA massage & rehab.. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Massage, rehab, träning av idrotts- och arbetsskador. Resor och friluftsaktiviteter. Teknisk konsultation, handarbete och maskinbearbetning.

Firmatecknare för KBA massage & rehab. är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KBA massage & rehab. och det är följande personer, Hägerstrand, Jan Peter Nicolaus som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för KBA massage & rehab. är 570828-XXXX.