Arbalas Kennel och Hundpensionat

Hallands län

Information

Arbalas Kennel och Hundpensionat är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Arbalas Kennel och Hundpensionat finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arbalas Kennel och Hundpensionat är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-05-17.

Arbalas Kennel och Hundpensionat som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-09-27. Men sedan 2006-05-17 så har Arbalas Kennel och Hundpensionat varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arbalas Kennel och Hundpensionat så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-542302.

Kungsbacka arbetar för att företag som Arbalas Kennel och Hundpensionat ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arbalas Kennel och Hundpensionat. Det finns flera företag i Hallands län.

Uppfödning av hundar med registrerat kennelnamn Arbalas. Hundpensionat. Konsultativ verksamhet, föreläsningar och kurser inom område beteendevetenskap hund människa.

Firmatecknare för Arbalas Kennel och Hundpensionat är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arbalas Kennel och Hundpensionat och det är följande personer, Axelsson, Leena Marianne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Arbalas Kennel och Hundpensionat är 580716-XXXX.